HomeEven voorstellenSpecialisatiesFotogalerijDe CarbonshopCarboncursussenContactLinks
De geschiedenis van LLD gaat terug naar 1999 en is inmiddels een begrip in de wereld van lichtgewicht carbonconstructies. Het bedrijf werd opgericht door Ton Kreuger, voor velen beter bekend als ‘Ton Carbon’. Ton’s ruime ervaring en deskundigheid verrast zijn klanten keer op keer. Het eindresultaat is wat telt. Of het nu om een zichtproduct, of een technische toepassing gaat, esthetisch is het altijd fraai.
En zo als Ton het zegt: “Lichter maken in de meest brede zin van het woord blijft voor mij een boeiend fenomeen waar ik nog lang niet op uitgekeken ben.”


Ton is wars van reclame, volgens Ton is alleen mond op mond reclame echte reclame. Zo kon het dus 10 jaar duren voordat Ton deze website liet maken. Het succes van LLD is puur te danken aan Ton en zijn team maar vooral aan het enthousiasme van zijn cliëntèle over de producten die LLD keer op keer realiseert.
Of dit nu om een complexe technische oplossing gaat voor een formule auto, een designmeubel of een solarraceauto, LLD staat met ultramoderne technologie garant voor ouderwets vakmanschap.

fdfsffLeisure Lightweight Design, Breudijk 1 A, 3481 LM, Harmelen. Telefoon: 0348434332 (0655308624)-mail: info@LLD.nl